Du er landet på Tidsskriftholder.dk, det helt rigtige sted at finde ferm LIVING magasinholder. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle ferm LIVING magasinholder tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Ferm Living Lithos Magasinholder Sort

  • Dagens pris: 491,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 806,-, nu kun 491,-.
    Du sparer 315 kr. / 39 %
  • Fundet hos Nordic Nest DK
  • Mærke: ferm LIVING
  • Farve: Sort

Vores første anbefaling er “Ferm Living Lithos Magasinholder Sort” som lige nu er på tilbud hos Nordic Nest DK.

Her er prisen sat ned med 39 % og kan altså fås for kun 491,- – en besparelse på 315 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design: Ferm Living Koncept: Den foranderlige og kunstneriske magasinholder Lithos, trækker klar inspiration fra bjergrige landskaber, hvilket tydeligt ses i de bakkede silhuetter.
De forskellige niveauer i designet vil ændre sig alt efter perspektiv og…

Se hos Nordic Nest DK ❯❯

2: Ferm Living Herman magasinholder – sort

Sidste produkt på vores liste er Ferm Living Herman magasinholder – sort som vi har fundet til 749,- hos Erling Christensen Møbler.

Forhandlerens beskrivelse:
Super flot magasinholder fra Ferm Living i din populære Herman-serie.
Magasinholderen består af et stel lavet i sort, pulverlakeret metal og et lærrede udført i kanvas med små messingdetaljer og elegant lædersnor.
Materialevalget og kombinationen mellem m…

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

Dyreste ferm LIVING Magasinholder på listen er Ferm Living Herman magasinholder – sort fra Erling Christensen Møbler med en pris på 749.00. Billigste udvalgte Magasinholder er Ferm Living Lithos Magasinholder Sort som du kan købe for 491.00 hos Nordic Nest DK. Forskellen på de to priser er 258 kr.
Ovenstående ferm LIVING Magasinholder data og priser er hentet fra 2 butikker (Nordic Nest DK, Erling Christensen Møbler). Alle ferm LIVING Magasinholder tilbud er opdateret i dag 30-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Magasinholder guides:

Fandt du ikke det rigtige Magasinholder blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Magasinholder: