Du er landet på Tidsskriftholder.dk, det helt rigtige sted at finde magasinholder. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle magasinholder tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Nuance Magasinholder

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Nuance Magasinholder” fås til 219,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Saml dine favoritblade- og magasiner i denne magasinholder fra danske Nuance.
Designet er moderne, men tidløst og vil pynte i de fleste hjem. Det unikke og funktionelle design gør, at du nemt og praktisk har et sted at opbevare dine blade, mens det stadig…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Magasinholder, Hold, Sort

Anden anbefaling har vi fundet hos ModernHouse.dk, hvor du kan købe Magasinholder, Hold, Sort til kun 399,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Nogle gange skal man holde det simpelt.
Hold-magasinholderen fra House Doctor er et godt eksempel på et praktisk design, der gør, hvad det skal. Magasinholderen med to rum er lavet i stål med en sort finish, der passer ind i enhver indretningsstil. Montér…

Se hos ModernHouse.dk ❯❯

3: House Doctor | Magasinholder, Hold, Sort

Næste anbefaling er “House Doctor | Magasinholder, Hold, Sort”.

Dagens bedste tilbud på “House Doctor | Magasinholder, Hold, Sort” har vi fundet hos Home Sweet Home hvor prisen lige nu er 397,- kr.

Se hos Home Sweet Home ❯❯

4: Augusta Magasinholder

Produkt nummer 4 på vores “magasinholder-liste” er Augusta Magasinholder som du lige nu kan købe for 239,- hos Unishop.nu

Se hos Unishop.nu ❯❯

5: Alafair Magasinholder

Forhandlerens beskrivelse:
Magasinholderen er til at placere på gulvet og er fremstillet i sortmalet rundjern – et lækkert let design.
Magasinholderen er både praktisk og dekorativ kan rumme magasiner, aviser eller bøger….

Se hos Unishop.nu ❯❯

6: Miranur Magasinholder

Forhandlerens beskrivelse:
Her har du to-i-én.
En magasinholder eller en vinholder, udført i brunt læder med plads til enten 5 flasker, 5 magasiner – eller et mix af begge.
En vinreol i rustik look med kvalitet for øje og i skandinavisk stil. I designet er der tænkt på de små detal…

Se hos Unishop.nu ❯❯

8: BROSTE COPENHAGEN Maggie magasinholder – aubergine jern

  • Dagens pris: 459,- kr.
  • Fundet hos Boboonline.dk
  • Mærke: Broste Copenhagen

Sidste produkt på vores liste er BROSTE COPENHAGEN Maggie magasinholder – aubergine jern som vi har fundet til 459,- hos Boboonline.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Maggie magasinholder fra Broste Copenhagen i aubergine er ideel til opbevaring af diverse aviser, magasiner, blade og papirer.
Du kan have den stående ved siden af lænestolen, så du altid har dine yndlingstekster og strikkeopskrifter i nærheden.
Den lilla…

Se hos Boboonline.dk ❯❯

Flere produkter.

De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste magasinholder i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse magasinholder:

Dyreste Magasinholder på listen er Specialvare: Magasinholder 2,5 m fra By Tika med en pris på 2749.00. Billigste udvalgte Magasinholder er Magasinholder sort – Bigso Box som du kan købe for 95.00 hos Fenomen. Forskellen på de to priser er 2654 kr. – de 8 Magasinholder vi har fundet koster i gennemsnit 11874.15 kr.
Ovenstående Magasinholder data og priser er hentet fra 24 butikker (KitchenOne.dk, ModernHouse.dk, ModernRoom.dk, Home Sweet Home, Unishop.nu, Boboonline.dk, Packhouse.dk, byhornsleth.dk, ES Furniture, Likehome.dk, Hoejgaardbrugskunst.dk, Lammeuld.dk, Fenomen, Pejsen.com, Coop.dk, Hjemmets, Bydahlliving.dk, By Tika, Happyhoola, AndLight DK, Mostersskur.dk, Manillo.dk, Toolworld.dk, Erling Christensen Møbler). Alle Magasinholder tilbud er opdateret i dag 07-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Magasinholder guides:

Fandt du ikke det rigtige Magasinholder blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Magasinholder: