Du er landet på Tidsskriftholder.dk, det helt rigtige sted at finde Laforma magasinholder. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Laforma magasinholder tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: LAFORMA Aubrey magasinholder – guld metal

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Boboonline.dk.

Her kan “LAFORMA Aubrey magasinholder – guld metal” fås til 489,- kr.

Se hos Boboonline.dk ❯❯

2: LAFORMA Aubrey magasinholder – sort metal

Anden anbefaling har vi fundet hos Boboonline.dk, hvor du kan købe LAFORMA Aubrey magasinholder – sort metal til kun 389,- kr.

Se hos Boboonline.dk ❯❯

3: LAFORMA Aviva magasinholder m. håndtag – mørkegrå metal

Næste anbefaling er “LAFORMA Aviva magasinholder m. håndtag – mørkegrå metal”.

Dagens bedste tilbud på “LAFORMA Aviva magasinholder m. håndtag – mørkegrå metal” har vi fundet hos Boboonline.dk hvor prisen lige nu er 349,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Aviva magasinholderen, der er lavet af stål med en grå finish, har et buet design, der har et meshpanel, som er nuets tekstur.
Derudover, og takket være formen på strukturen, har den også to håndtag, så du nemt kan flytte den.
Et designstykke, der viser,…

Se hos Boboonline.dk ❯❯

4: LAFORMA Vogue magasinholder – sort glas/metal, rektangulær (45×25)

Sidste produkt på vores liste er LAFORMA Vogue magasinholder – sort glas/metal, rektangulær (45×25) som vi har fundet til 899,- hos Boboonline.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Mangler du opbevaring til dine magasiner og blade? Så kan du måske bruge denne Vogue magasinholder fra Laforma.
Magasinholderen er lavet i sort glas og sort metal, og har en fin flettet holder til aviser og blade.  Her får du en stilfuld magasinholder, de…

Se hos Boboonline.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Laforma magasinholder i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Laforma magasinholder:

Dyreste Laforma Magasinholder på listen er LAFORMA Vogue magasinholder – sort glas/metal, rektangulær (45×25) fra Boboonline.dk med en pris på 899.00. Billigste udvalgte Magasinholder er LAFORMA Aviva magasinholder m. håndtag – mørkegrå metal som du kan købe for 349.00 hos Boboonline.dk. Forskellen på de to priser er 550 kr. – de 4 Laforma Magasinholder vi har fundet koster i gennemsnit 531.5 kr.
Ovenstående Laforma Magasinholder data og priser er hentet fra 2 butikker (Boboonline.dk, Likehome.dk). Alle Laforma Magasinholder tilbud er opdateret i dag 06-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Magasinholder guides:

Fandt du ikke det rigtige Magasinholder blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Magasinholder: